Puhujamme 29. lokakuuta 2019

Tutustu Nordic Revenue Forumin puhujiin! Varaamme oikeuden muutoksiin.
Ulrich Pillau

Ulrich Pillau

Founder of apaleo
Ulrich „Uli“ Pillau on yrittäjä ja enkelisijoittaja. Hä perusti apaleon, Müncheniläisen start-up yrityksen, joka kehittää seuraavan sukupolven pilvialustaa Horeca-alalle. Tätä ennen Uli on ollut rakentamassa useita menestyneitä ohjelmistoyrityksiä hotelli- ja matkailualalle. Hän on työskennellyt mm. Fidelio Software:lle (nyk. Oracle Hospitality), tämän päivän maailman johtavin hotellijärjestelmä hotelliketjuille ja hotelleille. Tämän jälkeen Uli johti IDeaS:ta, joka toi markkinoille ensimmäisen tieteeseen perustuvan revenue management ohjelmiston hotelleille, josta tuli pian hotellialan standardijärjestelmä ympäri maailmaa. Vuonna 2010, IDeaS myytiin SAS Institute:lle, ohjelmisto vastaa nykyisin yli miljoonan hotellihuoneen hinnoittelusta.
Jeroen Gulickx

Jeroen Gulickx

CEO LOCAL TREASURES HOTELS & RESORTS
Jeroen on kansainvälisesti kokenut HoReCaSpa-alan ammattilainen, jolla on yli 20 vuotta kokemusta hotelli ja kylpyläsegmentistä. Hän on julkaisi "A Hotelier’s Mind – Setting Strategy for the Future" kirjan vuonna 2016. Jeroen kokemus kattaa kulu- ja päivittäisten käytäntömallien yhdistämisen, strategiatyön, liiketoiminnan kehittämisen sekä alan markkinointityön sekä digitaalisen markkinoinnin. Jeroen on työskennellyt avain myynti- ja markkinointirooleissa useilla johtavilla kansainvälisillä ketjuilla kuten Starwood Hotels & Resorts ja Millennium Hotels & Resorts:lla sekä pienempien boutique yritysten ja hotellien palveluksessa. Vuosien varrella johtamis- sekä tiimitaidoillaan Jeroen on saavuttanut merkittäviä muutoksia niin ketju- kuin yksittäisten toimijoiden toiminoissa. Hän on onnistunut erityisesti innovatiivisten ajatusten johtamisessa käytäntöön keskittyen tuottamaan lisämyyntiä ja arvoa sekä kustannussäästöjä.
Kim Spolén

Kim Spolén

Director at Infor Hospitality Nordics
Kim Spolén on Infor Hospitality Nordics johtaja. Kim on työskennellyt yli 20 vuoden ajan useissa Tukholman johtavissa hotelleissa, kuten Sheraton Stockholm Hotel, Strand Hotel ja Sergel Plaza Hotellissa. Lisäksi hän on konsultoinut mm. Prahassa 5-tähden ja muiden hotellien avajaisissa. Kimillä on laaja kokemus PMS (hotellijärjestelmät), kanava- ja hinnoitteluhallintajärjestelmistä. Kim on myös suosittu puhuja kuinka työskennellä ja optimoida sosiaalisen median strategioita HoReCa-alalla. Ennen liityttyään Infor Hospitalityn palvelukseen, Kim työskenteli Hoist Group:lla.
Ortensia Anghel

Ortensia Anghel

Regional Sales Executive EMEA at IDeaS - A SAS COMPANY
Ortensia Anghel on kokenut HoReCa-alan ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksellaan. Valmistuttuaan laki- ja ranskan kielen tulkkauksen opinnoista Ortensia löysi matkailualasta intohimonsa. Alan työkokemusta on kertynyt eri osastoilla varauksista, kokous- ja tapahtuma-alasta tuottojohtamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin. Työvuosiensa aikana hän ymmärsi alan tarpeen innovaatiolle ja automatisaatiolle, jonka vuoksi hän päätti liittyä IDeaS-tiimiin vuonna 2016, jossa hän voi auttaa hotelleja ja kokous- ja tapahtuma-alan yrityksiä tuottojohtamisen ja myynnin suunnittelussa. Kaikella tällä on yksi tavoite: kasvattaa asiakkaiden liikevaihtoa ja tuottavuutta.
Simon Finne

Simon Finne

Co-founder Loopon
Simon on hieman "outo lintu" HoReCa-alalla, sillä hänen taustansa on fysiikan insinöörinä ja ohjelmisto kehittäjänä. Hänen intohimonsa on miten teknologialla voidaan tehdä elämästä helpompaa ja nautinnollisempaa - HoReCa-ala on täydellinen ala kehittää palveluita. Viimeiset kymmenen vuotta Simon on kasvattanut Looponia orgaanisesti aloittaen yliopiston asuntolassa ja nykyisin Pohjoismaiden johtavimpana asiakaspalaute palvelun tarjoajana. Kun Simon ei johda Looponia, löydät hänet varmimmin lumilautailemasta tai lentokoneen ohjaimen takaa tai nörtteilemässä jonkin ohjelmistohaasteen parissa.
Henry Johansson

Henry Johansson

Book&Order Founder
Henryn tausta jakautuu ammatillisesti kahteen eri jaksoon. 10 vuotta ravintola-alaa, joka huipentui ravintoloitsijan rooliin Ravintola Postresissa ja toiset 10 vuotta alkoholinen maahantuonnin parissa, joista 6 vuotta eri johdon rooleja Servaali Oy:ssä. Henry rakastaa ravintola-alaa intohimoisesti ja haluaa luoda työkaluja, jotka ratkaisevat ravintoloitsijoiden käytännön arkipäivän ongelmia. Book&Orderin missio on muuttaa koko ravintola-alaa globaalisti ja murtaa asiakkaiden ikiaikaisen tavan ostaa ravintoloiden palveluita paikan päällä. "Odotan innolla Nordic Revenue Forum:n aikana käytäviä keskusteluja.", Henry.
Anna Israelsson

Anna Israelsson

SALES MANAGER, NORDICS AT AVAILPRO
Anna vastaa Availpron kasvavasta liiketoiminnasta Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Islannissa sekä Tanskassa. Hänen tavoitteenaan on auttaa hotelleja Pohjoismaissa johtamaan jakelukanavia verkossa. Anna kuvaa itseään hotelli-ihmisenä, jolla on todellinen intohimo teknologiaan. Aloitettuaan uransa Availpro:ssa, Anna keräsi kokemusta alalla hotellin johtajana uudessa Pariisilaisessa hotellissa, jossa hän ymmärsi teknologian vaikutuksen hotellin tuottavuuteen ja menestykseen.
Hannu Vahokoski

Hannu Vahokoski

Founder Hotelway
Hannu Vahokoski on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin sekä konsulttina yli 20 vuotta. Hannu on erikoistunut ymmärtämään asiakaskäyttäytymistä, palvelusuunnittelua ja asiakaskokemusta. Shopper marketing on hänelle tuttu työskenneltyään makeisten parissa Leafillä. Hannu on ollut HoReCa-alalla viimeiset kymmenen vuotta, jossa hän aloitti Otrum TV-systeemien parissa ja vastasi globaalien hotelliketjujen asiakkuuksista Euroopassa. Hannu sai idean uudenlaisesta palvelusta hotelleille pari vuotta sitten, kun hän huomasi digitalisaation alalla olevan kaukana alan päivittäisestä työstä. - Hotelway syntyi. ”Intohimoni saada asiat rullaamaan ilman "hikkoja" - ja tarjota enemmän asiakkaalle samaan aikaan", Hannu sanoo.
Hanna Lak

Hanna Lak

Perustaja Nordic Revenue Forum
Nordic Revenue Forum tapahtuman perustaja sekä yksi Suomen johtavista tuottojohtamisen asiantuntijoista. Ennen oman yrityksensä HMMH Consulting Oy:n perustamista vuonna 2009 Hanna vastasi Starwood Hotels & Resorts Euroopan, Afrikan ja Lähi-idän alueen tuottojohtamisen kehittämisestä. Nykyisin hän valmentaa, kouluttaa ja konsultoi niin yksittäisiä kuin ketjuasiakkaita miten luoda arvoa asiakkaille, henkilökunnalle ja omistajille tehokkaampien prosessien sekä tuottojohtamisen keinoin kattavamman tuloksen aikaansaamiseksi.
Katarina Wakonen

Katarina Wakonen

Manager, Research, BI, MI & Opportunities, Business Finland
Kris Glabinski

Kris Glabinski

Chief Business Development Officer lybra.tech
For over 20 years, Kris has been building Revenue Management, Revenue Development and Distribution for airline and hotel industries in Europe. For the last 10 years, Kris co-created and ran technology companies dealing with Distribution, Revenue Management and Marketing. Among the companies for which Kris has worked for or which he co-created are: British Airways, Lot Polish Airlines, Qatar Airways, Accor Hotels, Yieldplanet, i-Rates and Ratemetrics. Kris is a part of the most innovative Revenue Management Solution in hotel industry: lybra.tech which is bringing an easier way for hoteliers to control their revenue, through the application of Artificial Intelligence and adding a demand-centric approach to the scope. “The task is not easy, considering the amount of data that is needed to balance hotel performance with market demand needs and characteristics. And most of all, to make sense of it in an easy to use way. However, we are the best at it, we already do it, and we will strive to make Revenue Management reachable for every hotelier”.
Giuseppe Paolelli

Giuseppe Paolelli

CEO & Co-Founder Optimand
Henrik Karlsson

Henrik Karlsson

Client Relations Manager at Benchmarking Alliance
Henrikillä on pitkä kokemus hotellimaailmasta, erityisesti tuotto- ja jakelukanavien johtamisesta sekä myyntitehtävistä Radisson Hotelleissa Tukholmassa ja Göteborgissa. Henrik on erikoistunut kokous-, ja tapahtuma-alan tuottojohtamiseen. Ennen liittymistään Benchmarking Alliancen palveluun hän työskenteli tuottojohtajana aikoinaan uudessa Stockholm Waterfront Hotel & Congress Centerissä, jossa hän rakensi ja johti tuotto-, ja myyntiosastoja. Vuodesta 2014 Henrik on vastannut asiakkuuksista Benchmarking Alliancella keskittyen konferenssitrendipalveluihin.
Leif Jägerbrand

Leif Jägerbrand

Founder Atomize AB

Johda tiedolla - kohti tekoälyä, matkalla mukana

Seuraa meitä | Follow us
 

Löydä perille | Find your way

Nordic Revenue Forum 29th Oct 2019
GLO Hotel Art
Osoite - Address
Lönnrotinkatu 29, 00180 Helsinki
what3words
///yöpuku.pajukot.kakku